Πάρτε την ανησυχία από τη ζωή σας με ασφαλιστική προστασία

Πνευματική ηρεμία

Πνευματική ηρεμία

Οι ασφαλιστικές μας υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, χωρίς να ανησυχείτε.

Ορίστε τη ζωή

Ορίστε τη ζωή

Οι πελάτες μας είπαν τα πράγματα που δεν τους αρέσαν.Ακούσαμε και δημιουργήσαμε.

καλυπτουμε τις αναγκες σας

καλυπτουμε τις αναγκες σας

Εγγυόμαστε στην επόμενη ανανέωσή σας, θα λάβετε την ίδια ή ακόμα καλύτερη τιμή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ σκεφτείτε σοβαρά την Ασφαλεια κατοικιασ σας

Φωτιά από Δάσος, Καιρικά Φαινόμενα, Κλοπές, Θραύση Σωληνώσεων,Σεισμός, Βραχυκύκλωμα, Θραύση Κρυστάλλων είναι οι πιο συχνές αιτίες ζημιών σε κατοικίες.

Ενδεικτικά Στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το σύνολο των Αποζημιώσεων που δόθηκαν το 2017 για τις παραπάνω αιτίες ήταν περίπου 15.000.000 ευρώ.

Εδώ δεν κάνω καμία αναφορά, στις Πλημμύρες της Μάνδρας το 2018, της Χαλκιδικής το ,ούτε στις φωτιές στο Μάτι και στα Γεράνεια Όρη- κινέτα Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 7.000.000 κατοικίες κ 4.000.000 κτίρια, Μονοκατοικίες, Πολυκατοικίες καθώς και Βιομηχανικά Συγκροτήματα .Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι Κατοικίες ειδικά, εφάπτονται με Γειτονικά Κτίρια...

Εξίσου πρέπει να σημειωθεί οτι πολλά Κτίρια είναι κατασκευής προ του 1970..ΌΛΑ αυτά είναι λόγοι για να δούμε, πως η περιουσία του καθενός μας μπορεί να διασφαλιστεί, δεδομένου ότι συνήθως, ο κίνδυνος είναι Απρόβλεπτος !!
Σκοπός είναι, να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν, οι Έκτακτες και οι Ακραίες Καταστάσεις, χωρίς Οικονομικό Άγχος και με τον καλύτερο και συντομότερο δυνατό χρόνο. ... Ασφαλίζεται πάντα η Κατασκευαστική Αξία και Όχι η Εμπορική ,οι Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας , Αποθήκες , Μαντρότοιχοι , Πισίνες , parking.
Οι Καλύψεις που παρέχουν ,σήμερα τα Πυρασφαλιστήρια ,είναι πολλές και Ποικίλες ,αναλόγως του Πακέτου που θα επιλεγεί.
Ενδεικτικά:

Πυρκαγιά , Πυρκαγιά από Δάσος , Καπνός από Φωτιά , ζημιές απο Πυρόσβεση
Χτύπημα Κεραυνού
Έκρηξη από Θερμοσίφωνα, Λέβητα Θέρμανσης , Υγραέριο ,Φυσικό Αέριο
Τρομοκρατικές Ενέργειες
Ζημιές Κλέπτη στο Κτίριο
Ζημιές σε Κοινόκτητους Χώρους
Επείγουσα Τεχνική Βοήθεια
Κάλυψη Δόσεων Δανείου ( όσο διαρκεί η αποκατάσταση) Ζημιές απο Θραύση Σωληνώσεων, Αποχέτευσης , Διαρροή Νερού,Κάλυψη Εξόδων Άντλησης Υδάτων
Θύελλα, Ανεμοθύελλα, Ανεμοστρόβιλος, Καταιγίδα, Χιόνι, Χαλάζι, Παγετός
Θραύση Κρυστάλλων
Σεισμός, Ηφαιστιακή Έκρηξη, Παλιρροϊκά Κύμματα
Kαι άλλα πολλά .......

Αυτές οι καλύψεις ,Ενδεικτικά σε μια Κατοικία 120 τμ με την κάλυψη Σεισμού θα κόστιζαν ετησίως περίπου 250 ευρώ ... Αν δεν επιλέγατε τον ΣΕΙΣΜΟ ,τότε το ετήσιο κόστος θα ήταν περίπου στα 130 ευρώ ..
Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε σοβαρά την Ασφαλιστική Κάλυψη της Κατοικίας σας ,και να το κουβεντιάσουμε;

ειδη ασφαλειας

Πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να προετοιμάσετε και να προστατέψετε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ

Τα τελευταία χρόνια οι παροχές υγείας υφίστανται συνεχώς υποβάθμιση τόσο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα όσο και στην Δευτεροβάθμια.

περισσοτερα

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια οι παροχές υγείας υφίστανται συνεχώς υποβάθμιση τόσο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα όσο και στην Δευτεροβάθμια. Τ

περισσοτερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Φωτιά , Καιρικά Φαινόμενα, Κλοπές, Θραύση Σωληνώσεων, Σεισμός,Βραχυκύκλωμα, Θραύση Κρυστάλλων, είναι συχνές ζημιές.

περισσοτερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση είτε είναι ιδιόκτητο το κτίριο,είτε ενοικιαζόμενο έχει πολλά έξοδα, να γίνουν βελτιώσεις στο χώρο, ώστε να είναι λειτουργικός

περισσοτερα

Οι καλύτερες ασφάλειες κατοικίας

  Οι καλύτερες ασφάλειες υγείας

   Οι καλύτερες ασφάλειες επιχειρήσεων

    Οι καλύτερες ασφάλειες σύνταξης-αποταμίευσης

     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ

     Μάθετε σε δευτερόλεπτα ποιοι τύποι ασφάλισης σας ταιριάζουν με την επιχείρησή σας.

     Τα τελευταία χρόνια οι παροχές υγείας υφίστανται συνεχώς υποβάθμιση τόσο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα όσο και στην Δευτεροβάθμια. Τα Δημόσια Ταμεία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στον όλο και μεγαλύτερο βαθμό απαιτήσεων, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα.
      Σύμφωνα με έρευνες για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, 1 στους 2 Έλληνες δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για την υγεία του. Το μεγαλύτερο ποσοστό ( πολιτών και γιατρών ) εκτιμάται ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας θα πρέπει να πληρώσει ( συμμετοχές, εξετάσεις κλπ.) Το μεγαλύτερο ποσοστό γιατρών αρνούνται να συνεργαστούν με το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
     Παρόλα αυτά, αρκετοί συνεχίζουν να βασίζονται στη Δημόσια Ασφάλιση γιατί θεωρούν ότι το κόστος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι υψηλό. Όμως η Ιδιωτική Ασφάλιση δεν είναι πια είδος πολυτελείας. Μπορούμε όλοι να βρούμε προγράμματα συνδυασμένα στις ανάγκες μας και στα οικονομικά μας....
     Στόχος ενός νοσοκομειακού προγράμματος είναι να καλύψει σοβαρές και με μεγάλα κόστη νοσηλείας που μπορεί να προκύψουν από ένα ατύχημα, ή από μια ασθένεια. Το βασικότερο είναι να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όποιο πρόβλημα υγείας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και με γιατρούς της επιλογής σας.

     Τα ασφάλιστρα εξαρτώνται από την ηλικία, το ιστορικό υγείας του υποψήφιου ασφαλισμένου, από το ύψος της συμμετοχής του στα νοσήλεια και το είδος της κάλυψης που θα επιλέξει.
     - Επιπλέον τα οικογενειακά πακέτα ασφάλισης δίνουν εκπτώσεις για τον/την σύζυγο ή τα τέκνα του κύριου ασφαλιζόμενου.
     - Υπάρχουν προγράμματα που έρχονται να ενισχύσουν τους κατόχους ενός ομαδικού προγράμματος .
     Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν λύσεις για όλες τις ανάγκες με προσιτό κόστος.

     Επιβάλλεται όμως να τονίσω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σχετικά με το ιστορικό της υγείας μας για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων σε μια ανερχόμενη νοσηλεία . Συνήθως από την πρώτη μέρα καλύπτεται η νοσηλεία από ατύχημα και μετά από 30 μέρες από ασθένεια. Το σκεπτικό σας θα πρέπει να είναι ότι πρέπει να κάνετε επιλογή σε έναν σοβαρό, ενημερωμένο και έντιμο ασφαλιστικό σύμβουλο υγείας ώστε να σας βοηθήσει να διαλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σας εξηγήσει αναλυτικά τις όποιες αναμονές και φυσικά τις εξαιρέσεις ενός συμβολαίου.

     Σήμερα τα πιο πολλά ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα καλύπτουν απευθείας σε συνεργασία με την ασφαλιστική, οπότε ο ασφαλιζόμενος δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει όλο το κόστος νοσηλείας, παρά μόνο την όποια συμμετοχή που θα προκύψει μετά την (….)

     Συμπεραίνουμε εδώ ότι πάντα το ταμείο κύριας ασφάλισης έχει συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας , η οποία είναι σε όφελος του ασφαλισμένου. Π.χ. Συμμετοχή 1500Ε–(συμμετοχή ταμείου) , ο ασφαλισμένος πληρώνει τη διαφορά αν προκύψει.
     ( εδώ πρεπει να αναφερθούμε στο ότι όσο πιο σοβαρή είναι μια νοσηλεία τοσο μεγαλύτερη η συμμετοχη του ταμείου )
     Υπάρχουν περιπτώσεις που το ταμείο δίνει πιο πολλά χρήματα που ξεπερνούν την συμμετοχή του ασφαλισμένου και δίνεται και Bonus .