Πάρτε την ανησυχία από τη ζωή σας με ασφαλιστική προστασία

Πνευματική ηρεμία

Πνευματική ηρεμία

Οι ασφαλιστικές μας υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, χωρίς να ανησυχείτε.

Ορίστε τη ζωή

Ορίστε τη ζωή

Οι πελάτες μας είπαν τα πράγματα που δεν τους αρέσαν.Ακούσαμε και δημιουργήσαμε.

καλυπτουμε τις αναγκες σας

καλυπτουμε τις αναγκες σας

Εγγυόμαστε στην επόμενη ανανέωσή σας, θα λάβετε την ίδια ή ακόμα καλύτερη τιμή.

Προστατέψτε ό, τι αγαπάτε. νοσοκομειακη καλυψη για ολη την οικογενεια

Τα τελευταία χρόνια οι παροχές υγείας υφίστανται συνεχώς υποβάθμιση τόσο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα όσο και στην Δευτεροβάθμια. Τα Δημόσια Ταμεία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στον όλο και μεγαλύτερο βαθμό απαιτήσεων, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα.
 Σύμφωνα με έρευνες για λογαριασμό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, 1 στους 2 Έλληνες δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για την υγεία του. Το μεγαλύτερο ποσοστό ( πολιτών και γιατρών ) εκτιμάται ότι για να καλυφθούν οι ανάγκες από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας θα πρέπει να πληρώσει ( συμμετοχές, εξετάσεις κλπ.) Το μεγαλύτερο ποσοστό γιατρών αρνούνται να συνεργαστούν με το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Παρόλα αυτά, αρκετοί συνεχίζουν να βασίζονται στη Δημόσια Ασφάλιση γιατί θεωρούν ότι το κόστος της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι υψηλό. Όμως η Ιδιωτική Ασφάλιση δεν είναι πια είδος πολυτελείας. Μπορούμε όλοι να βρούμε προγράμματα συνδυασμένα στις ανάγκες μας και στα οικονομικά μας....
Στόχος ενός νοσοκομειακού προγράμματος είναι να καλύψει σοβαρές και με μεγάλα κόστη νοσηλείας που μπορεί να προκύψουν από ένα ατύχημα, ή από μια ασθένεια. Το βασικότερο είναι να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε όποιο πρόβλημα υγείας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και με γιατρούς της επιλογής σας.

Τα ασφάλιστρα εξαρτώνται από την ηλικία, το ιστορικό υγείας του υποψήφιου ασφαλισμένου, από το ύψος της συμμετοχής του στα νοσήλεια και το είδος της κάλυψης που θα επιλέξει.
- Επιπλέον τα οικογενειακά πακέτα ασφάλισης δίνουν εκπτώσεις για τον/την σύζυγο ή τα τέκνα του κύριου ασφαλιζόμενου.
- Υπάρχουν προγράμματα που έρχονται να ενισχύσουν τους κατόχους ενός ομαδικού προγράμματος .
Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν λύσεις για όλες τις ανάγκες με προσιτό κόστος.

Επιβάλλεται όμως να τονίσω ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σχετικά με το ιστορικό της υγείας μας για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων σε μια ανερχόμενη νοσηλεία . Συνήθως από την πρώτη μέρα καλύπτεται η νοσηλεία από ατύχημα και μετά από 30 μέρες από ασθένεια. Το σκεπτικό σας θα πρέπει να είναι ότι πρέπει να κάνετε επιλογή σε έναν σοβαρό, ενημερωμένο και έντιμο ασφαλιστικό σύμβουλο υγείας ώστε να σας βοηθήσει να διαλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και να σας εξηγήσει αναλυτικά τις όποιες αναμονές και φυσικά τις εξαιρέσεις ενός συμβολαίου.

Σήμερα τα πιο πολλά ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα καλύπτουν απευθείας σε συνεργασία με την ασφαλιστική, οπότε ο ασφαλιζόμενος δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει όλο το κόστος νοσηλείας, παρά μόνο την όποια συμμετοχή που θα προκύψει μετά την (….)

Συμπεραίνουμε εδώ ότι πάντα το ταμείο κύριας ασφάλισης έχει συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας , η οποία είναι σε όφελος του ασφαλισμένου. Π.χ. Συμμετοχή 1500Ε–(συμμετοχή ταμείου) , ο ασφαλισμένος πληρώνει τη διαφορά αν προκύψει.
( εδώ πρεπει να αναφερθούμε στο ότι όσο πιο σοβαρή είναι μια νοσηλεία τοσο μεγαλύτερη η συμμετοχη του ταμείου )
Υπάρχουν περιπτώσεις που το ταμείο δίνει πιο πολλά χρήματα που ξεπερνούν την συμμετοχή του ασφαλισμένου και δίνεται και Bonus .

ειδη ασφαλειας

Πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να προετοιμάσετε και να προστατέψετε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ

Τα τελευταία χρόνια οι παροχές υγείας υφίστανται συνεχώς υποβάθμιση τόσο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα όσο και στην Δευτεροβάθμια.

περισσοτερα

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια οι παροχές υγείας υφίστανται συνεχώς υποβάθμιση τόσο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα όσο και στην Δευτεροβάθμια. Τ

περισσοτερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Φωτιά , Καιρικά Φαινόμενα, Κλοπές, Θραύση Σωληνώσεων, Σεισμός,Βραχυκύκλωμα, Θραύση Κρυστάλλων, είναι συχνές ζημιές.

περισσοτερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση είτε είναι ιδιόκτητο το κτίριο,είτε ενοικιαζόμενο έχει πολλά έξοδα, να γίνουν βελτιώσεις στο χώρο, ώστε να είναι λειτουργικός

περισσοτερα

Οι καλύτερες ασφάλειες κατοικίας

  Οι καλύτερες ασφάλειες υγείας

   Οι καλύτερες ασφάλειες επιχειρήσεων

    Οι καλύτερες ασφάλειες σύνταξης-αποταμίευσης

     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ

     Μάθετε σε δευτερόλεπτα ποιοι τύποι ασφάλισης σας ταιριάζουν με την επιχείρησή σας.